SE FÓSEMOS PASTELEIR@S...
CREARÍAMOS MOITOS TIPOS DE CHOCOLATE
NAS NOSAS PROPIAS FÁBRICAS
HOXE ESTIVEMOS OBSERVANDO
AS ETIQUETAS DOS CHOCOLATES
QUE PROBAMOS DURANTE OS ÚLTIMOS DÍAS
PARA FACERNOS UNHA IDEA DE COMO TERÍAMOS
QUE CREAR AS DOS NOSOS CHOCOLATES
SERÍA IMPORTANTE POÑER:
- O NOME DA FÁBRICA
-O TIPO DE CHOCOLATE
-UNHA IMAXE
-A CADUCIDADE
- OS GRAMOS
...
OS TECEDORES FIXERON UN GRAN ESFORZO
NA CREACIÓN DAS ETIQUETAS, MIRADE:
QUEN NON COMPRARÍA ESTOS DELICIOSOS CHOCOLATES!
Eu comprabaos todos teñen moi boa pinta e como son de confianza mellor ainda jaja tedes q montar unha chocolateria..,.
ResponderEliminarEU TAMÉN....TERÍA PROBLEMAS SE TIVESE QUE ESCOLLER!!!
EliminarSAUDIÑOS IRENE!
Pois non estaba mal volver ter unha fábrica de chocolate pola zona. En Santiago xa non queda ningunha e eu ainda lembro ir de pequena coa miña avoa a mercar o chocolate e as galletas a Raposo...
ResponderEliminarXA ME ESTOU VENDO DENTRO DUNS ANOS CHOCOLATEANDO POR SANTIAGO! JI,JI!
EliminarSAUDIÑOS INÉS!