miércoles, 18 de marzo de 2015

SE FÓSEMOS PASTELEIR@S...

SE FÓSEMOS PASTELEIR@S...


CREARÍAMOS MOITOS TIPOS DE CHOCOLATE
NAS NOSAS PROPIAS FÁBRICAS

HOXE ESTIVEMOS OBSERVANDO
AS ETIQUETAS DOS CHOCOLATES
QUE PROBAMOS DURANTE OS ÚLTIMOS DÍAS


PARA FACERNOS UNHA IDEA DE COMO TERÍAMOS 
QUE CREAR AS DOS NOSOS CHOCOLATES


SERÍA IMPORTANTE POÑER:
- O NOME DA FÁBRICA
-O TIPO DE CHOCOLATE
-UNHA IMAXE
-A CADUCIDADE
- OS GRAMOS
...


OS TECEDORES FIXERON UN GRAN ESFORZO
NA CREACIÓN DAS ETIQUETAS, MIRADE:






QUEN NON COMPRARÍA ESTOS DELICIOSOS CHOCOLATES!

4 comentarios:

  1. Eu comprabaos todos teñen moi boa pinta e como son de confianza mellor ainda jaja tedes q montar unha chocolateria..,.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. EU TAMÉN....TERÍA PROBLEMAS SE TIVESE QUE ESCOLLER!!!
      SAUDIÑOS IRENE!

      Eliminar
  2. Pois non estaba mal volver ter unha fábrica de chocolate pola zona. En Santiago xa non queda ningunha e eu ainda lembro ir de pequena coa miña avoa a mercar o chocolate e as galletas a Raposo...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. XA ME ESTOU VENDO DENTRO DUNS ANOS CHOCOLATEANDO POR SANTIAGO! JI,JI!
      SAUDIÑOS INÉS!

      Eliminar